Unod már a száraz, unalmas edzéseket???

Itt a megoldás!!!

Dance Fitness


Több jó okot keresel arra, hogy ott legyél óráinkon?

- Kezdő vagy?

Itt a helyed!

Bátran belevághatsz, hiszen folyamatosan megújuló lépéskombinációkkal, magyarázattal együtt, lépésről lépésre egyszerűen tudsz belerázódni az izgalmas és szórakoztató koreográfiákba. Könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal párosítjuk a latin ritmusokat, ezért nem kell félned.Gyere és próbáld ki magad!- Régi vendég vagy, aki úgy érzi, hogy sokat felejtett?

Ne legyenek gátlásaid!

Könnyedén, észrevétlenül felzárkózhatsz hiszen mindenki (kezdők-haladók) részére könnyedén lekövethető koreográfiákkal várunk Benneteket!- Szeretnél fogyni és az egészséged megőrzése érdekében tenni valamit?

Itt a lehetőség, hiszen ezzel a mozgásformával már néhány alkalom után javul az állóképességed, tónusosabbá válnak izmaid, feszesedik a hasad, a feneked és a combod.

A gyakorlatokba beépített elemekkel erősítjük izmainkat és formáljuk alakunkat úgy, hogy nem is tudunk róla.- Szimplán csak kikapcsolódni, feltöltődni szeretnél, vagy csatlakozni egy jó társasághoz?Akkor pláne itt a helyed, mivel kimutatták hogy a tánc és a zene nyugtat + a mozgás segít levezetni a feszültséget egy nehéz nap után. A csapat jó hangulata adott, így várunk sok szeretettel!GYERE ÉS TÁNCOLD MAGAD FORMÁBA!Dance Fitness óráink időpontja Gödön:

Hétfő 18:30 - 19:30,

Csütörtök 18:15 - 19:15

József Attila Művház, díszterem

vissza

A gödi Művelődési Ház homlokzata

Link ajánló


Göd város honlapja Göd Város Hivatalos Honlapja
A Nemzeti Kulturális Alap Honlapja
Beszamolo Csoori Sandor palyazat.pdf
Kakaoscsiga Fesztivál - Göd
Programajánló hírlevelünk

Ezen az oldalon iratkozhat fel Programajánló hírlevelünkre, itt módosíthatja beállításait. A leiratkozás is ezen az oldalon lehetséges