A Gödi Kertbarát Klub 1973. január 21-én Hazafias Népfront Dunakanyar Kertbarát Klub néven alakult 28 taggal Antal György Bálint szervezésében és vezetésével.

A 40 egynéhány tagot számláló klub jelenlegi elnöke is Antal György Bálint, aki okleveles agrármérnök és okleveles növényvédelmi szakember.

A klub alapításának célja: barátkozás, ismeretterjesztés, növényvédelmi szaktanácsadás, közösségteremtés, kertészeti ismeretek átadása, tapasztalatcsere, a közösség összefogása.

A kert sok-sok örömöt és a szükséges mozgást adja. Szeretnénk, ha minél több kertet szerető fiatal nyugdíjast tudnánk megnyerni a nagy múltra visszatekintő kertbarát mozgalomnak, nekik is ajánlva jelmondatunkat, amely kiegészült:

- barátkozz
- művelődj
- védd a Természetet
- fogyassz magyar terméket
- ápold egészséged
- legyél kerted és egészséged szakértéjője!

A József Attila Művelődési Ház támogatásával zajló változatos programjainkat magas színvonalú ismeretterjesztő előadások, kiállítások, baráti hangulatú közös munkával,
tapasztalatcserével egybekötött kertlátogatások, kirándulások, baráti klubbokkal való tapasztalatcserék, kerti partik, bálok fémjelzik.

Kapcsolatot tartunk a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségével http://www.kertszovetseg.net/ Évente legalább két zenés-táncos összejövetelt tartunk: egyet tavasszal és egyet késő ősszel.

Felelevenítjük a baráti kapcsolatunkat a mogyoródi, dunabogdányi, pomázi, nagymarosi, jászkiséri, szadai, budapesti honvéd kertbarátokkal , a Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karával.

Szeptember elején tartjuk az immár hagyományossá vált nagysikerű Kertkultúra Kiállításunkat a József Attila Művelődési Házban.

A klubdélutánjainkat februártól májusig, és szeptembertől decemberig a hónap első hétfőjén 13-15 óra között tartjuk a József Attila Művelődési Házban. A nyári hónapokban június, július, augusztus hónap első hétfőjén, a szép kis kert, a jó levegő és a kerti főzőcskézés teszi boldággá klubb összejövetelünket, melyet a -2131 Göd, Erdész u.1/A- alatt tartjuk.

Klubtagnak jelentkezni lehet az elnöknél vagy a klubnapokon a helyszínen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Üdvözlettel: Antal György Bálint - elnök

Tel.: 27/332-113, 06-70/254-00-76 e-mail: antal.gy.44@invitel.hu
vissza a klubokhoz
A gödi Művelődési Ház homlokzata

Link ajánló


Göd város honlapja Göd Város Hivatalos Honlapja
A Nemzeti Kulturális Alap Honlapja
Beszamolo Csoori Sandor palyazat.pdf
Kakaoscsiga Fesztivál - Göd
Programajánló hírlevelünk

Ezen az oldalon iratkozhat fel Programajánló hírlevelünkre, itt módosíthatja beállításait. A leiratkozás is ezen az oldalon lehetséges